söndag, december 04, 2005

Jesus

JAg träffade Jesus igår, vi hängde lite i hans hemstad Jönköping, jag och mina vänner alltså. Han sa att de kommer styra upp sig...

Mitt mål med resan:
1. ta ut 666 kr ur en bankomat
2. starta bråk mellan protestanter och katoliker på ett torg mitt i staden
3. göra saker söligt så att någon djupt troende blir så arg att de svär

Självklart klarade jag inget att uppdragen för att jag glömde bort dem när jag kom ditt, mycket på grund av att jag har så roliga vänner att jag måste konsentrera mig så att jag inte missar något de säger. om jag hade ställt klockan på t.ex. tolv och gått iväg för att göra mina uppdrag hade det kanske gått... vem vet?

Iallafall så har de stora pojkarna från linköping och jag hittat ett coolt tjejgäng att hänga med, de kom igentligen in i bilden via en av de stora pojkarna som är typ kär i en av dem, det var ett tag sedan medans under hösten nu så har vi börjat få vara med honom när han leker med tjejgänget och det är roligt...

de är skeva

2 Comments:

Blogger skevemma said...

jävligt förbannat apskysta helvetesuppdrag, mick! Jag tycker inte att det spelade någon roll att du inte gemnomförde dem. Jag överlevde bussresan. Kan ha blivit frälst, för jag var inte rädd... därför får poven bli min söndagsblogg. Det är en mycket kort gudstjänst han håller, men ack så innehållsrik.

Det var kul att laga mat i Norrköping i tre minuter. Laga lugnt och ta hand om dej.

23:05  
Blogger Projekt said...

Tack! Jag hade inte varit trevligt sällskap, men jag är ändå lite ledsen att jag missade de skevas framfart i Guds stad.

15:01  

Skicka en kommentar

<< Home