torsdag, oktober 12, 2006

En flaska GatoNegro och en Proposition

Nu jävlar tänkte han när paniken smög sig på honom. 2000 ord kvar inser han när han skriver i sin blogg utifrån hans insperation från Emma och John. Oj oj skorna fortfarande på och moderaterna har makten, borde de inte var störtade vid det här taget. Han menar att när det kollektiva ansvaret för jämställhet och miljö blivit totalt bortkört från den politiska agendan och det individuella slagsmålet för att känna pengar prioriterats, borde då inte revolutionen för medmänniskan startat.

Annars då knackar den ständigt glada Nippe på dörren?
- ja, det gör han.

Nu ska även det bli svårt för arbetaren att få sin röst hörd genom genemskapen mot bättre arbetsförhållanden. Jävla svin, slå på den med mindre pengar allt i syftet att betala mindre i skatt. Skatten är till för att hjälpa varandra inte staffa dig, det är bötern som straffar dig om du till exempel inte betalat vit för städhjälp eller skitit i att betala för att se på teve.

Nu börjar GatoNegron ta... dags att fortsätta granska regeringens proposition 2004/05:150

1 Comments:

Blogger Aila-lisa said...

Eller så kan alla arbetslösa börja arbeta svart som hemhjälp åt regeringen. Det verkar ju vara ganska lätt att få jobb där... Så kan vi bygga på sprickorna mellan klasserna än mer. Göra de rika rikare, de fattiga fattigare, sälja ut kulturen, skrota miljön och hoppas att kvinnorna återvänder till spisen och steker köttbullar. Känns som om jag vill gå och demostrera med Ung Vänster på fredag. Skrika och göra mig till. Eller så hoppas jag att alla minsitrar avgår frivilligt.

Fast det är väl inte så troligt
Tyvärr

22:47  

Skicka en kommentar

<< Home