onsdag, januari 04, 2006

kontra nyår.

Man kanske förstår att jag inte tar nyårslöften med så stor seriösitet. Det beror på att man lova mycket som man håller max till nästa festtillfälle eller att man lovar att festa mer vilket inte är grejen för att ett nyårslöfte i grunden handlar om något hälsosamt. iallafall.

Hela grejen med detta fylle pep som låter så jävla bra när man pratar om det, men när det kommer till kritan så orkar man inte, är lite problemet. (detta handlar om saker man tycker man borde ändra på t.ex. genom att skriva en bok eller skriva en insändare osv.)

Jag satt med en god vän tidigare ikväll och pratade om alla blåsningar i samhället och politiken. Grejen var att vi ville hitta det prefekta forumet för att propagera för sin sak. Politik handlar om sakfrågor och inte om ismen partiet följer, något det borde. Politiker borde vara slavar som följer insmen till ramarna, så med andra ord så är det fel forum. Revolution är inte ett alternativ även om det skulle vara intresant. Skriva för tillexempel DN nöje är för färgat i det att du har folk som övervakar och måste godkänna det du skriver, plus att de skriver förtfarande bara om ska frågan och inte strukturen runt tinget. Det bästa är att skriva en bok som från början en liten grupp läser vilket medför att man blir bjuden till caféer för att föreläsa om det du vill förmedla, därifrån är det bara att utveckla.

jag vill bo där tanken är född, jag vill leva där den får sin grund och sedan hjälpa den spridas med vinden.